Szef kuchni poleca

Grilowaną pierś z kurczaka 150 g, podaną z bukietem warzyw, 28 zł
   talarkami ziemniaczanymi i dipem czosnkowym  
   
Pieczony filet z łososia 150g z sosem maślano-cytrynowym 30 zł
   serwowany z bukietem warzyw oraz z kaszą kus kus w aromacie ziół  
   
Polędwicę „Po diabelsku" 150 g (stek z polędwicy wołowej) podaną ze szpinakiem, 45 zł
   ćwiartkami ziemniaczanymi, z sałatką z pomidorów  
   
Medaliony z polędwiczki wieprzowej 150 g w sosie borowikowym 35 zł
   podane z kluseczkami ziemniaczanymi i grillowanymi warzywami  

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies zamknij ten komunikat. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj POLITYKĘ COOKIES.

Zaakceptuj cookies na tej stronie.