The Chef recommends

Grilled chicken breast 150g, served with a bouquet of vegetables, 28 zł
   potato slices and garlic dip  
   
Baked salmon fillet 150g with butter-lemon sauce 38 zł
   served with a bouquet of vegetables and with couscous kus in a herbal aroma  
   
Pork tenderloin medallions 150g in boletus sauce 35 zł
   served with potato dumplings and grilled vegetables  

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies zamknij ten komunikat. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj POLITYKĘ COOKIES.

Zaakceptuj cookies na tej stronie.